Η κρίση πανικού,  είναι από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που μπορεί να έχει ο άνθρωπος.

Άσχετα με το αίτιο που τις προκαλεί,  τα συμπτώματα δημιουργούνται από την σύγκρουση ανάμεσα σε ένα μεγάλο φόβο και την αδυναμία αντίδρασης με τον εγκλωβισμό αυτόν, να σωματοποιείται.

 

“Αν δεν μπορείς να φύγεις και αν δεν μπορείς να παλέψεις παραδώσου στη ροή”
μας λένε οι σοφοί…

 

Πως όμως μπορώ να βγω από την α-διεξοδική σύγκρουση ; Πως μπορώ να παραδοθώ?

 

Με φαρμακευτική θεραπεία ? Με ψυχοθεραπεία ?

 

Με ψυχοθεραπεία, με την βοήθεια των Ιπποειδών (equine assisted learning development and psychotherapy)

 

Μακροχρόνιες έρευνες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα της ψυχοθεραπείας με την βοήθεια των Ιπποειδών στη θεραπεία των κρίσεων πανικού.
Μέθοδος βιωματική, με απόλυτη αποδοχή στη διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου, τον οδηγεί να ξεδιαλύνει τις εσωτερικές συγκρούσεις και αδιέξοδα και να βγει ελεύθερος από συμπτώματα, με μία πιο υγιή σχέση με τον εαυτό του.

 


Διαθέσιμες Οικογενειακές & Ατομικές Θεραπείες

Η θεραπεία με τα άλογα κατατάσσεται στις βραχείες ψυχοθεραπείες, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα επιφέρει σημαντική και ουσιαστική αλλαγή στην υγεία και την ποιότητα ζωής του ανθρώπου. Η θεραπεία μπορεί να είναι ατομική (παιδιά, έφηβοι, νέοι, ενήλικες), οικογενειακή και ομάδων (σχολικές, αθλητικές, επαγγελματικές).

Διάρκεια Θεραπείας 1-2 ώρες

 


Ζητήστε σήμερα να κλείσετε ραντεβού ή να μάθετε περισσότερα!

  Όνομα

  Επώνυμο

  email

  Τηλέφωνο

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

   


   

  Η Ιππόλυση είναι ένα κέντρο που προσφέρει λύσεις σε άλογα και ανθρώπους

  H μέθοδος αυτογνωσίας, μάθησης και θεραπείας που εφαρμόζεται στην Ιππόλυση ονομάζεται EAGALA (Equine Assisted Growth and Learning Association). Πρόκειται για μια μέθοδο εξαιρετικά διαδεδομένη σε Αμερική και Ευρώπη. Περισσότερα από 600 προγράμματα πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, από πιστοποιημένους επαγγελματίες, παρέχοντας υπηρεσίες σε μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που απασχολούν το άτομο, την οικογένεια και τον χώρο των επιχειρήσεων. H μέθοδος εφαρμόζεται με επιτυχία σε 50 χώρες παγκοσμίως.

  Η διέυθυνσή μας είναι: Λεωφόρος Πλαταιών 95, 190 07 Μαραθώνας, Ανατολική Αττική.

  Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 694 5911405 (καλέστε μας καθημερινές μετά τις 18.00)