Σας καλωσορίζουμε στην Ιππόλυση. Όσοι μας γνωρίζετε για πρώτη φορά, είμαστε ένα κέντρο που προσφέρει λύσεις σε άλογα και ανθρώπους. Η Ιππόλυση σώζει άλογα προσφέροντάς τους λύσεις σε προβλήματα υγείας και καλή ποιότητα ζωής. Στη συνέχεια, τα άλογα γίνονται οδηγοί λύσεων για τους ανθρώπους και για τα προβλήματα που μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα ζωής και εργασίας τους. Όσοι μας έχετε ήδη επισκεφθεί, ξέρετε ότι πρόκειται για κάτι παραπάνω από ένα θεραπευτικό κέντρο. Η Ιππόλυση είναι μία αγκαλιά, μια ανάσα μέσα σε όλες τις δυσκολίες, που μπορούμε να την παίρνουμε μαζί μας φεύγοντας και να την αναπνέουμε μέσα στην καθημερινότητά μας.

Μαθαίνουμε από τους σοφούς, τετράποδους θεραπευτές μας να καλπάζουμε μέσα και πάνω από ό,τι μας κρατάει πίσω στη ζωή μας. Η Ιππόλυση είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία η οποία στηρίζεται στην εθελοντική εργασία. Όλοι όσοι εργάζονται σε αυτή είναι εθελοντές και οι δωρεές από τις συνεδρίες και τα σεμινάρια με τα άλογα, συνδράμουν στα λειτουργικά έξοδα του κτήματος.

Στόχος της Ιππόλυσης είναι η διάδοση της αποτελεσματικής θεραπευτικής μεθόδου με τα άλογα σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων.