Η Βιολέτα υιοθετήθηκε!

Το πρότυπο Νηπιαγωγείο «Ιωάννης Μ. Καρράς», του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ανέλαβε την υιοθεσία της μικρής μας γαϊδουρίτσας, της Βιολέτας.

Η Βιολέτα είναι ενάμιση χρονών και ήρθε στο κτήμα μαζί με τη μαμά της, τη Λου, όταν ήταν ακόμα μηνών, το 2014. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, όπως φυσικά είναι όλα τα ζώα. Όμως η Βιολέτα έχει κάποια χαρακτηριστικά που την κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερη. Ήρθε στο κτήμα μωρό και ήταν, όπως είναι αναμενόμενο, προσκολλημένη στη μαμά της. Η αγάπη που πήρε από εμάς, τους πολλούς εθελοντές της Ιππόλυσης ήταν καταλυτική. Η Βιολέτα άρχισε σιγά σιγά να αποζητά τα χάδια, τις αγκαλιές και την παρέα των ανθρώπων και τώρα, καθώς μεγαλώνει όλο και περισσότερο, εξελίσσεται σε μια γαϊδουρίτσα κοινωνική, πανέξυπνη και πολύ κατεργάρα. Είναι μέσα στη ζαβολιά και στο παιχνίδι, πάντα έχει την ανάγκη της μαμάς της, αλλά πολύ συχνά φεύγει από κοντά της για να εξερευνήσει χορτάρια και εμπειρίες σε πιο απομακρυσμένα σημεία του κτήματος.

Όταν ήταν πιο μικρή, το τρίχωμά της –μωρουδιακό ακόμα- ήταν πυκνό και αφράτο σαν αρκουδίτσας. Τώρα, ψηλώνει και σχεδόν έχει φτάσει τη μαμά της, έχασε το παλιό τρίχωμα και γίνεται μια δυνατή και περήφανη μαύρη γυαλιστερή γαϊδουρίτσα (με πολύ μεγάλα αυτιά).

Η βοήθεια του Νηπιαγωγείου «Ιωάννης Μ. Καρράς» είναι πολύ σημαντική για εμάς και τη Βιολέτα γιατί υιοθετώντας την, καλύπτει για κάποιους μήνες όλα της τα έξοδα! Είναι μια πράξη ευαισθησίας εκ μέρους του Νηπιαγωγείου, την οποία χαιρετίζουμε καθώς γίνεται παράδειγμα φιλοζωίας προς όλους και προς τους μικρούς μαθητές που φοιτούν σε αυτό. Σας ευχαριστούμε!